Lumiz solar lampion

Maak kennis met de Lumiz solar lampion: Verlicht je avonden met elegantie!

Ervaar de betovering van zacht, gloeiend licht en duurzame schoonheid met de Lumiz solar lampion. Ontworpen om een vleugje magie toe te voegen aan elke buitenruimte, maakt deze prachtige op zonne-energie werkende lampion gebruik van de kracht van de zon om een hypnotiserende sfeer te creëren die je zal fascineren.

Om de LUMIZ optimaal te laten schijnen, is gekozen om een eigen solar module te ontwikkelen. Bij voldoende daglicht, bij voorkeur zonlicht, laadt de batterij optimaal op. Daarbij is het adembenemende ontwerp gemaakt van hoogwaardige, weerbestendige materialen (Tyvek) die een lange levensduur garanderen, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Of je hem nu aan een tak hangt, op een tafel plaatst of je tuinpad ermee verlicht, de Lumiz solar lampion tilt direct de sfeer naar een hoger niveau en creëert een boeiend middelpunt.

Lumiz solar lampionnen

Waarom kiezen voor Lumiz solar lampion?

Maak een statement met Lumiz en ontdek de magie van zonne-energie.
Bestel vandaag nog jouw Lumiz solar lampionnen en transformeer jouw buitenruimte in een betoverende oase van licht en schoonheid!

Bestel nu en ontvang gratis verzending bij bestellingen boven €50.

Verlicht jouw wereld met Lumiz, de nummer één solar lampion op zonne-energie!

Lumiz solar lampionnen

Veelgestelde vragen over de Lumiz solar lampion

Solarverlichting werkt op de energie van zonlicht. De zonne-energie wordt opgeslagen in een oplaadbare batterij. Deze energie wordt gebruikt om het lampje te laten branden zodra het donker wordt.

Alle LUMIZ hebben een oplaadbare AAA batterij waar de zonne-energie in wordt opgeslagen.

Oorzaak: Er is een stukje plastic achtergebleven doordat deze is afgescheurd tijdens het verwijderen van het plastic lipje. Er kan dan geen contact worden gemaakt met de batterij.

Bekijk instructies

Minimaal 48 uur met een sterker zonlicht.

Vervang eens per jaar de batterij de werkzaamheid neemt langzaam af van een oplaadbare batterij

Nee, is niet waterdicht, IP44 is spatwaterdicht.

Jazeker, het materiaal is weerbestendig en is kleurvast. Regen, sneeuw of felle zon? de LUMIZ kan prima buiten blijven hangen!

LUMIZ beschikt niet over een aan/uit knop. De ingebouwde schakelaar regelt zelf het aan en uit mechanisme op basis van licht (uit) of donker (aan).

Jazeker, maar je moet er rekening mee houden dat er binnen geen direct zonlicht op de LUMIZ zal vallen. Hierdoor zal de batterij niet/geen energie kunnen opslaan en het LED lampje ’s avonds niet / niet lang / minder sterk zal branden. Direct zonlicht op het solar paneel geeft het beste resultaat.

Tip: een normale AAA batterij past ook in de LUMIZ. De LUMIZ zal in een donkere omgeving branden.

Bij donker zal deze in werking treden, bij (zon)licht wordt deze niet opgeladen.

Kies voor de batterij module

Met de batterij module in jouw lampion is deze op afstand te besturen met timer en de felheid kan u zelf bepalen dus ook voor binnenshuis.

Belangrijk is dat het solar paneel met een zachte vochtige doek wordt schoongemaakt, zodat de opname van de zonne-energie optimaal blijft. Het materiaal Tyvek kan ook met een zachte vochtige doek worden afgenomen mocht dit noodzakelijk zijn.

Wanneer je de LUMIZ wil opbergen, bijvoorbeeld in de winter, dien je de batterij uit de solar module te halen. Als je de batterij laat zitten kan deze gaan lekken en schade aanbrengen aan de elektronische componenten.

Tip: vervang de batterij eens per jaar, de werkzaamheid ervan neemt langzaam af door het op- en ontladen. Eens in de zoveel tijd een nieuwe batterij en je blijft plezier houden van je LUMIZ!

Denk aan ons milieu en deponeer de batterij in de bestemde afvalpunten, deze mag niet bij het restafval.

Jazeker, in de LUMIZ zit een oplaadbare AAA batterij van 1.2V. (NI-MH AAA 1.2V)

Batterijen hebben verschillende mogelijkheden, gebruik een oplaadbare batterij met een capaciteit van 600-900 mAh.

Denk aan ons milieu en deponeer de batterij in de bestemde afvalpunten, deze mag niet bij het restafval.

Jazeker, we zullen gaan kijken waarom de Lumiz lampion het niet doet.

Om uw probleem op te kunnen lossen, willen we u vragen om onderstaande punten te checken:

  • Heb je het plastic lipje verwijderd?
  • Heb je gecontroleerd of de batterij juist in de houder zit?
  • Bij aankoop zal de energie van de batterij niet volledig geladen zijn. Als deze energie is verbruikt, moet de batterij opgeladen worden door de solar in het zonlicht te hangen/zetten, waardoor de batterij zich kan opladen. Na het opladen van de batterij, kunt u testen of het LED lampje gaat branden door uw hand op de solar te leggen.
  • Als je de LUMIZ in een boom wilt hangen, dien je ervoor te zorgen dat de LUMIZ niet direct onder de bladeren van de boom hangt. Hierdoor krijgt de solar te weinig zonlicht voor een goede en langere werking van de LED lampje. Hetzelfde geldt voor overkappingen, het zonlicht bereikt hier de solarpaneel niet.
  • Het solarpaneel moet aan de bovenzijde van de LUMIZ zijn geplaatst zodat het zonlicht er goed op kan vallen.

We hebben verschillende modellen en kleuren, niet elke vorm hebben we in de dezelfde kleur wel is het erg fraai om verschillende modellen en kleuren bij elkaar te hangen.